OnderhoudNL

Welkom OnderhoudNL-lid,

Via deze pagina kun je als lid van OnderhoudNL zelftesten bestellen tegen de speciale prijs van €8,75 per doosje van 5 tests (1,75 Euro per test). De speciale kortingscode is via www.onderhoudnl.nl/kortingscodes/werkgeverssneltest te verkrijgen (u zult ingelogd moeten zijn)

De overheid adviseert personeel minimaal 2 keer per week te testen. Dagelijks testen verkleint de kans op infecties nog meer. Zelftesten verkleint ook de kans dat personeel uitvalt door bijvoorbeeld verplichte preventieve quarantaine. De uitslag van de zelftest is uitermate betrouwbaar zolang de handleiding goed gevolgd wordt. Laat bij een positieve uitslag altijd direct een testafspraak maken bij de GGD. En houd je altijd aan de geldende coronarichtlijnen van het RIVM.

Nog geen ervaring met zelftesten binnen je bedrijf? Raadpleeg dan de zelftesten toolkit, onderdeel van de overheidsinformatie site www.werkgeverstesten.nl

Naast thuistesten gebruiken ook steeds meer bedrijven zelftesten voor medewerkers. Het geeft immers een veiliger gevoel als je weet dat collega’s met wie je in dezelfde ruimte werkt een recente, negatieve uitslag hebben. Op deze manier kan je als ondernemer een veilige werkomgeving creëren, de kans op verspreiding van het virus verkleinen en het risico op uitval van personeel vanwege besmetting of quarantaine beperken.

Regelmatig zelftesten is voor iedereen zeer sterk aan te raden, ongeacht vaccinatiestatus. Want ook al is de kans op een ernstig ziektebeeld bij gevaccineerden veel lager, ook gevaccineerde personen kunnen geïnfecteerd raken en het coronavirus verspreiden.

Je kunt kiezen uit onderstaande pakketten. De grootste optie van 675 stuks (135 doosjes met 5 tests) is één standaard omdoos. Bestel nu meteen en maak gebruik van dit OnderhoudNL-voordeel. De actie geldt zolang de voorraden strekken!